onsdag 17. juni 2009

Nydelige Nemi

I dag har min fòrvert vært hos meg med Nemi for litt finpuss til helgas utstilling. Hun begynner å bli rimelig lang i pelsen, så jeg hadde en liten utfordring da jeg skulle prøve å få henne respektabel :-) Men etter et par timer på bordet kom det en skjønn liten dverg fram.. jeg synes hun ser virkelig flott ut og gleder meg sinnsykt til å få vist henne i ringen utpå høsten. I helgen blir valpeshow karrieren hennes avsluttet, så er det nednapping som står for tur og så blir det vel Lillestrøm til høsten som blir debuten hennes som voksen tenker jeg.


Jeg må bare legge til at jeg har vært fryktelig heldig med valg av fòrvert...Bodil bor i Alvdal (18 mil unna Trysil) men tar gladelig bilen fatt og kommer til meg med jevne mellomrom så jeg kan gå over pelsen til Nemi. I tillegg har hun blitt en racer på å dra underull, så det letter jo mitt arbeid veldig. Hun har også gått på valpekurs og trener masse med henne, så å vise henne i ringen går jo som en drøm...jeg tror jeg vet hvor jeg skal sende den neste hunden jeg skal sette ut på fòr ...haha haha...Takk Bodil for at du er så flink med henne :-)

Her kommer et par rykende ferske bilde av dronningen av Alvdal

Ellers vokser valpene til Ruth som bare det, de er allerede 5 dager gamle. Ruth er fortsatt en skikkelig hønemor, men kommer ned til oss i stua litt oftere nå enn tidligere :-)


2 kommentarer:

Stine sa...

Vakre valper :) A'Ruth er flink hu! Masse lykke til videre med dem, jeg følger med i dagboken. God sommer!
Klem fra Stine

Stine sa...

Nemi var forresten nydelig hun også, lykke til på utstilling!