onsdag 25. mars 2009

Valper i vente...

I går var Loppa på ultralyd og veterinæren kunne bekrefte det jeg egentlig var rimelig sikker på selv, nemlig at det skjuler seg noen små snusere inne i magen på Loppa:-) Det er nok ikke et kjempe stort kull, men for Loppa sin del er det sikkert greit å ikke få 8 valper i det første kullet.

Jeg har forøvrig nappet henne helt ned nå, så det passer dårlig at det plutselig har blitt spreng kaldt oppi her igjen...trodde våren var på vei jeg men...
Mars en en liten lure måned, men snart et det April og påske og etter den må gjerne snøen forsvinne over natta for min del :-)


Ellers ble jeg gjort oppmerksom på at jeg "måtte" ha meg visitt kort for en tid tilbake og jeg kan se fordelen med et sånt et da jeg f.eks er på utstillings og er rimelig stressa og en interessert valpekjøper kommer bort og spør etter telefon nummer eller hjemmeside adresse...da er det ikke gjort i en fei og bla frakm papir og penn.

I dag mens jeg var på jobben fikk jeg hjelp av en god kollega til å lage meg et sånt, her er resultatet :

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, så nå kan jeg dele ut visitt kort til alle interesserte :-) Nesten som da jeg var russ i 1996, bortsett fra at det kortet var rødt og ikke fullt så seriøst..haha haha

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha husker du vitsen fra russekortet ditt eller? Min var: "Kjæresten min sier jeg er vill i trusa, men ække det bedre enn å være luremus a?" Syns den var dritkul selv vettu, hoho!

Så gøy at Loppa og Uno fikk det til :) Da må jo Siv og jeg ta vårs en tur og hilse på vidunderbarna til våren, glær mæ! God påske forresten! Kanskje våre veier møtes i Trysil, hvem vet?! ;)
Klem fra Stine

Kennel Coronna sa...

Haha jeg husker ikke vitsen fra russekortet mitt engang jeg..er maaange år siden det vettu..haha

Det er forresten Tyson som Loppa har lagt sin elsk på og ikke sønnen :-)

Anonym sa...

herlighet, det visste jeg jo, skrev bare feil! haha går litt fort i svingene her! Hurra for Kaya i helga ;)