tirsdag 10. mars 2009

Jobber og sliter...

...eller sliter var vel kanskje å ta i, men jeg jobber iallefall :-)

Sist jeg oppdaterte dere om hva som skjer hos oss ventet Brage gutten på damebesøk igjen, denne damen var imidlertid så sur og tverr at Brage mistet hele lysten...forståelig nok...neida hun var i bedre humør siste gangen hun kom på besøk, men er ei vanskelig tispe å parre, så vi (tispe eieren og jeg) kom fram til at vi skulle prøve en inseminering neste gang før de skulle prøve å parre naturlig så har hun iallefall en større sjanse for at det skal bli noe.
Men jeg håper kanskje at Brage har fått parret en gang før den tid slik at han kanskje gir litt mer F.. i at hun knurrer til han, og bare går på uansett..haha haha

Ellers begynner jeg å bli rimelig sikker på at det er små loppis barn på gang, hun har fått større og hardere pupper nå og er fryktelig kosesjuk. Hun pleier alltid å ligge på beina mine om natta, men nå den siste tiden skal hun helst ligge ved siden av meg med hodet på puta hun også..så grom atte :-) Blir spennende dager/uker framover nå til hun forhåpentligvis begynner å legge seg ut så jeg blir helt helt sikker.

Så over til noe helt annet enn hund...Kaya tar nok snart sine første skritt tror jeg. Hun har lenge gått fort rundt bord og stoler som hun kan støtte seg på, mens nå de siste dagene har hun begynt å slippe taket og jeg ser at hun funderer fælt på om hun skal ta sats å gå fra stuebordet vårt og bort til tv-racken som er ca 50 cm lenger bort..det er alltid spent med de første skrittene, så jeg håper de kommer da jeg er hjemme og ikke på jobb.

Hadet bra sålenge :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hvis Brage slektes på far sin så blir han nok å gi f...i ka tispa mener. Reneste overgripern han;-D