fredag 28. oktober 2011

Valpene har vært på flyttefot i dag :-)

Det er så lettvindt å ta bilder/video med telefonen og så laste det direkte opp til bloggen, derfor er det en stund siden jeg skrev noe mer utfyllende om valpene :-)
De har "flyttet" ned i stua til resten av familien i dag, fram til nå har de ligger i sin trygge, kjente valpekasse på et varmt bad oppe i 2 etg hvor bare vi i familien har vært inne hos dem. Dette for å skjerme dem (og Nemi) for unødig stressmomenter, nå er de derimot 3 1/2 uke gamle og klare for å ta inn mer inntrykk.
De blir nede med oss på dagtid framover, men kommer til å tilbringe nettene ei stund til i valpekassa. Det blir ofte litt kjølig i stua på natta da ingen fyrer i ovnen og det vil jeg selvfølgelig ikke utsette de små nurkene for. Chili, Loppa og Martha har vært ofte på besøk til dem i valpekassa så valpene kjenner dem godt, Nemi har ikke villet slippe Brage og Ruth inn dit så i dag var første gangen de fikk hilse. Valpene syntes det var stas å komme ned til "sivilisasjonen" virket det som, de knurret og ville leke da Brage stakk det gedigne hodet sitt ned til dem...så lettskremte er de iallefall ikke :-D

I løpet  av helgen skal jeg introdusere litt fast føde for dem, alltid like spennende og gøy å se på de første gangene de får vanlig mat, så jeg skal prøve å få tatt noen bilder av dette. Ellers har de fått klippet klørne sine for første gang, dette gjør jeg ofte i tiden fram mot overlevering til nye eiere for å venne valpene til dette + børsting av pels på stellebordet etc.

Kaya satt resten av ettermiddagen etter at hun kom hjem fra barnehagen oppe i bingen sammen med valpa, hun elsker dyr og er veldig god å ha da man har valper som trenger masse pregning og kos.

Kommer tilbake iløpet av helgen med bilder....

Ingen kommentarer: