fredag 6. november 2009

Årets første spark tur

De siste dagene har det kommet en del snø her hos oss og med grader på minus siden begynner det å bli en fin vinter stemning her :-)
I går kveld tok jeg sjansen på å ta fram sparken, det så nemlig ut som om det kunne være fint spark føre da jeg kjørte hjem fra jobb og yepp....DET var det... Brage og Ruth synes det er helt konge å løpe foran sparken og dra på meg...haha....men formen deres (da spesielt Brage) må nok trenes litt opp igjen for på vei hjem måtte nemlig Ruth dra på han og jeg måtte sparke en del selv...men ikke for det, jeg trenger trim jeg også så...

Ellers åpner de første bakkene i Trysil fjellet i dag og de mest ivrige ski entusiastene er allerede på plass, jeg for min del er ikke like ivrig så det drøyer nok en stund til jeg skal oppi der.


Jeg er mer aktiv på "bortoverski" og tar med Brage og Ruth på ski turer så ofte jeg kan på vinteren, men det er nok enda litt til langrennsløypene blir kjørt opp :-(

Ellers skal Nemi debutere på "voksen" utstilling nå på lørdagen og hun og Bodil var en tur nede hos meg på tirsdag for litt fin puss. Jenta ser fryktelig fin ut hun (rent objektivt sett selvfølgelig...:-) men pelsen har plutselig blitt myk og bølgete etter siste napping...merkelig.... får håpe den blir bedre igjen, hun hadde nemlig god pels som valp.

Martha skal også i ilden, hun vokser seg bare flottere og flottere synes jeg, men det hjelper desverre svært lite siden hun er så redd i ringen og ikke tør å vise seg fram som hun gjør hjemme og på treningene..kanskje jeg skal invitere dommeren på et hjemme besøk..haha haha..
Nei..jeg får bare fortsette å melde henne på for treningens skyld og håpe at hun blir mer avslappet etterhvert.

Og til dere som skulle være interesserte, har Kennel Coronna fått egen facebook side nå :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

kos deg i vinterland og lykke til med utstilling i helgen. Jeg heier på martha jeg :)