mandag 3. januar 2011

Frøya 9 uker gammel

Frøya er en av valpene etter Brage og Ruth, hun gjorde en veldig bra valpetest og ser i tillegg fryktelig pen ut så det er ikke til å komme bort i fra at jeg har SÅÅÅÅÅ lyst til å beholde henne :-))  Min mann er ikke heeeelt enig i akkurat dette for å si det mildt, så det jobbes på spreng her for å overtale han til at dette er for alles beste...haha haha....
Jeg har selvfølgelig begynt å klikker trene henne allerede, eller det vil si...hele kullet ble introdusert for klikkeren da de var 5 uker gamle, men nå har jeg tatt mer tak i å få fram adferder frivillig. Frøya har god kontakt med meg da vi trener, nese target oppgaven tok hun med en gang og syntes nok at dette var barnslig lett for hun fyker nå mot targetsticken så fort denne kommer opp og i tillegg tilbyr hun nå sitt frivillig....artig artig :-))
Jeg har 4 valper til her som ikke er solgt enda, disse blir selvfølgelig også aktiviserte med søksøvelser, båndtrening og kontakt trening.....så fritidsproblemer, HVA ER DET??? Det er det forøvrig lenge siden jeg hadde, dagene mine er stort sett fylt opp fra mandag til søndag hver uke.
Jeg skulle ønske at jeg hadde hatt råd til å ikke måttet jobbe, så kunne jeg brukt masse tid på Kaya, Mathias og selvfølgelig trent mye mer hund ( jeg har levert inn en vikinglotte idag IGJEN,  så får vi se).

Kaya har forøvrig fått både langrennsutstyr og alpint utstyr i julegave, og vi har vært i bakken og kjørt noen turer allerede. Mathias har kjørt et par sesonger, så han er snart flinkere enn meg, og jeg må si at jeg er imponert over den lille fia mi på 2,5 år også. Hun er jo så søt da der hun står i fullt utstyr, ser igrunn bare hjelmen og støvlene...haha....bilder kommer...

Ingen kommentarer: