søndag 24. november 2013

Nydelig og kald november søndag

I dag våknet vi opp til -18 grader utendørs og sol, nydelig vær da men litt vel kaldt siden vi ikke har fått noe særlig snø enda. Kan love at det var godt å stå opp for å fyre opp i ovnen for så legge seg litt under dyna igjen til huset begynte å bli varmt ;-)

Valpene på sin side ligger under en god og varm varmelampe, så de lider ingen nød uansett hvor kaldt det skulle bli ute.
De har nå allerede blitt 4 dager gamle og jeg hadde egentlig ment å oppdatere her inne i går, men er inne i en eksamensboble nå og fikk rett og slett ikke tid. Så bildene som kommer nå, ble da altså tatt i går, men så veldig mye har de nok ikke forandret seg på et døgn ;-)

De ser ut til å ha det som plommen i egget fortsatt opp i kassen sin, de spiser og sover og er nå oppe i fødselsvekten sin igjen og enda litt mer. De gikk ned litt de første døgnene (noe som er helt normalt), men nå er de altså på vei oppover igjen. Roen og harmonien i valpekassa viser at de får alt de trenger av både mat og stell.

Som dere ser på bildene har alle valpene "halsbånd" på seg i forskjellige farger, de kommer til å beholde samme fargene helt fram til de flytter, så blir det enkelt for de som skal kjøpe valp å gå tilbake for å se på gamle bilder av sin valp etter hvert.
Tispene er rosa og rød/hvit, mens hannene er blå/hvit, blå/rød og lyse grønn

Fra venstre: blå/rød, rosa og grønn

Frøken rosa på toppen

Fra venstre: rød/hvit, blå/hvit, blå/rød og så rosa som ligger oppå alle sammen

Fra venstre av de som synes: grønn, rød/hvit og blå/rød

F.v: grønn, rød/hvit og blå/rød
 
 
For de av dere som er på facebook, kan dere også søke opp kennel coronna sin side. Der blir det nok oppdatert oftere med bilder etc.

Ingen kommentarer: