torsdag 28. mars 2013

To ventende valpekull ble til ett...

Neste uke ventet jeg valper på både Loppa og Martha og var veldig spent på om de kom til å føde på samme dag, krysset imidlertid alle fingre for at det IKKE skulle skje men.... Loppa begynte i forrige uke å slime ganske mye, startet å grave seg "bussu" på alle mulig tenkende steder og fikk etter hvert en tydelig gravid mage :-) Martha derimot forble på det stadiet hun var på for 3 uker siden, ingen sliming, ingen fylte melkeganger og heller ingen redebygging...på grunnlag av dette bestemte jeg for å ta et røntgenbilde av magen for å stadfeste helt sikkert om valpen(e) vi så på ultralyden fortsatt var der, men dessverre i magen der så vi ingen tegn på valper lenger :-( Hva som har skjedd er uklart, eller hva som har skjedd vet jeg jo, hun har mistet valpene men årsaken er mer uviss. Uansett, dette er dessverre noe som kan skje men litt trist ble jeg jo selvfølgelig siden vi så på UL at det var valp(er) der... MEN Loppa bærer fortsatt på noen små rocketroll som er veldig livlige for tiden, magen virkelig buler ut her og der og stakkars Loppers ligger å stønner og synes nok at de kunne sovet mer ;-)

Hun er nå på dag 58 i drektigheten, så valpene kan komme allerede i helgen :-D

Ellers er det jo påske og hvilken påske, jeg kan ikke huske sist vi hadde en så flott påske med knall vær hver eneste dag. Jeg, Kaya og Mathias har vært ute på skia hver dag nå, litt på langrenn og litt på slalom. Jeg nyter virkelig å ha FRI da unga har fri i høytider, helger og ferier og savner ikke skiftjobbingen i hotellbransjen det dugg ;-)

Noen bilder fra påskefeiringen sålangt:

Kaya koser seg i bakken


Mathias på skjærtorsdag


Brettspill hører påsken til :-)


Palmesøndag gikk jeg og Mathias Munksjørennet på 10 km
 
 
Ja, og så noe som ikke har noe med påsken å gjøre men gøy for de små (og store) allikevel. Jeg, Ruth og kidsa er med i Trysil magasinets sommernummer, det er to sider med bilder og historie fra en av topp turene vi gikk i fjor sommer. Jeg er såpass barnslig at jeg synes det var fryktelig gøy at de ville lage en reportasje om akkurat oss :-P

Her er et bilde fra bladet, men jeg kan legge ut bildene i et eget innlegg en annen dag
 


1 kommentar:

Anonym sa...

Hei!
Så kjett at det ikke blir valper på Martha da:(
Masse lykke til med Loppas kull! Jeg følger med på bloggen. Fortsatt god påske til hele gjengen!
Hilsen fra Hege