tirsdag 17. april 2012

Så kom vinteren tilbake gitt....

Etter å ha vært på sporkurs i helgen kom jeg hjem med mengder ny inspirasjon, og superklar for å gyve ut i skogen for å trene....MEN her har visst ikke våren kommet helt allikevel, for de siste dagene har snøen lavet ned så sportreningen er lagt litt på vent for å si det sånn :-(
Tilbake til helgens kurs, jeg har virkelig hatt en super helg hvor alt har dreid seg om hund, hund og atter hund...som dere skjønner en helg HELT etter min smak og en skikkelig rekreasjonshelg :-) Det er en stund siden jeg har gått (bruks)spor med egen hund, de siste årene har jeg prioritert blodspor og blodsporpøver med Loppa. Jeg fortsetter med det framover nå også men skal også ta opp igjen bruksdelen av hundeholdet mitt og Ruth blir da min gode treningskompis (men jeg innrømmer lett at jeg har en liten baktanke med dette.. etter hvert kommer det nok en ny riesengutt hit og da vil jeg være klar og helt oppdatert på treningsfronten). Jeg og Rutta har i den anledning meldt oss på et runderingskurs i Juli og det er noe jeg virkelig gleder meg til, rundering har jeg nemlig aldri trent (bortsett fra å sitte utallige timer som figurant). Som nevnt, nå er planen å tørke av støvet og kurse seg opp på det meste innen bruks ;-)

I forrige innlegg la jeg inn en del bilder fra lørdagen og planen var å ta flere bilder dagen etter, men da var ikke værguden heeelt på vår side og fotoapperatet lå for det meste i bilen. Men jeg glemte å legge inn bilder av den flotte labradorherren Dino på 10 år, så de kommer her :-)


Lundehunden Holli gjorde også en god figur og fikk også prøvd seg på et blodspor helt på tampen


Vel hjemme fikk jeg i dag et veldig hyggelig besøk av Amandus (Brage sin storebror) og min venninne Kristin. Amandus nærmer seg nå 12 år, men det skulle man neimen ikke tro ved første øyekast...leken som en valp og et vesen som sjarmere de fleste (eller ALLE vil jeg tro) ;-)
 Gode gamle Amandusmann

Amandus og Ruth

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallo
Godt å se at dere ikke ble tatt av et spøkelse på hotellet - ble litt bekymret da det ble stille en stund etter siste blogg :-)))
Høres ut som en super helg! Jeg gjør motsatt av deg; har gått mye bruks-spor siste par år og gleder meg nå fælt fordi jeg skal på blod-spor kurs.
Snakkes
Eli