onsdag 23. februar 2011

En sprekkferdig Martha

Nå begynner Martha ( som ikke er fullt så i farta lenger) å bli skikkelig svær rundt midjen....hun er i dag på dag 56 i svangerskapet og har enda ca 1 uke igjen før valpene er ventet. jeg tviler sterkt på at hun går så lenge, men vi får se....
På U.L så veterinæren 3-4 valper iallefall, men jeg tipper på 5...er det færre tror jeg de må være svære og det er jo ikke så bra med tanke på lille Martha som tross alt må presse dem ut.
Her er iallefall et bilde jeg tok nå i kveld da hun lå på go`plassen sin....på det varme baderomsgulvet .-)
Og her er et fra en annen yndligsplass...i armkroken min på sofaen


Ellers er det blitt betydelig roligere i heimen etter at Oscar flyttet til Skiptvet på lørdag og Frøya tok flyet opp til Harstad på mandagen. Odin er nå alene valp igjen og jeg tror han synes det er helt topp igrunn, det blir nå masse oppmerksomhet,trening og lek på han. Han er egentlig en drømmevalp/hund å ha, så det blir hardt å selge han er jeg redd og derfor selger jeg har heller ikke til hvem som helst. Han er en veldig aktiv og lærervillig gutt som absolutt ikke ikke ser poenget i å sitte rolig i fanget oppi sofaen, men da treningsvesten tar plass på kroppen min og har ser at filla og godbitene finner sine faste plasser i lommene er han virkelig i sitt ess. Han er dødsmorsom å jobbe med og jeg ser tydelig framgang fra økt til økt, i dag trente vi et pass med kontakttrening/fri ved foten og han tripper ved siden av mitt venstre kne som et tent lys gutten.....god gutten til a mor det tenker jeg :-))
Her ligger han å koser seg med et tyggebein...klør veldig i tenna nå så det er veldig greit at han får brukt de til noe annet enn å tygge i stykker Mathias sine togskinner i tre.Frøya tok som sagt flyet til Evenes på mandag og jeg var spent på hvordan hun kom til å takle kaoset som er på Gardermoen....men dette tok frøkna på strak labb....hun spradet selvsikkert rundt med halen rett opp og sveipet bortom noen mennesker her og der for litt klapp og kos før hun trippet videre med meg og Ruth på slep. Fly turen gikk også veldig fint, og  hun ble veldig glad for å treffe Karina og Håvard da hun endelig kom ned på landejorda igjen....hun bor nå sammen med sin storebror Akito (fra det forrige kullet) og dvergen Nætti og kommer til å få en flott liv i nord :-)
Her er et bilde av snuppa som sitter å oberverer alt virvaret på gardermoen

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei!
Ja, den magen ser stor og full ut!! Enig med deg at det nok er fler enn tre der ja... Lykke til med valpinga:)
Klem fra Hege.