onsdag 17. november 2010

Valpene vokser og trives ser det ut til :-)

Valpene har allerede blitt 2,5 uke gamle og har selvfølgelig forandret seg masse siden de ble født. Nå har alle åpnet øynene sine + at de hører godt og reagerer på selv den minste lyd, noe som fører til et voldtsomt støynivå rundt fòringstid på de voksne hundene. Valpene dier fortsatt og Ruth har så mye melk at det ikke er noen grunn til å begynne tilleggsfòre enda, men de store hundene hjemme går nesten ut at sitt godt skinn da de skjønner at det er mat å få og valpene stemmer i selv om de ikke helt vet hva som skjer :-)

De har forøvrig flyttet ned i stua til oss nå og blir godt vant til støvsugeren, andre hunder og barn ( som til tider glemmer hva "inne stemme" er...haha... Kaya og Mathias kan sitte timesvis å kose med dem, og da valpene blir enda litt mer husvarme og vant til "våres" lyder får jeg/vi nok daglige besøk av andre nabobarn og det setter valpene ( og jeg) stor pris på.

I går fikk de sin første ormekur, de smattet fælt på pastaen ei stund men da de fikk en melkeskvett av Ruth etterpå var den vonde smaken glemt.1 kommentar:

Kristin sa...

åååå for nån fine pølsedyr;-)