mandag 1. november 2010

10 nydelige valper har sett dagens lys

Endelig var dagen kommet til at valpene i Ruth`s mage hadde lyst til å komme ut for å hilse på oss.
Kjønns fordelingen kunne ikke ha vært bedre, 5 hanner og 5 tisper ble resultatet og det er vi svært fornøyde med.
Jeg har tidligere pleid å føre en valpedagbok på hjemmesiden min, men har besluttet å droppe den nå og heller oppdatere bloggen oftere med "valpestoff". Hovedgrunnen til dette er at med 10 valper, 6 voksne hunder,  2 små barn og 100 % jobb strekker ikke tiden helt til desverre, + at hjemmesiden må oppdateres fra min pc, mens bloggen kan jeg oppdatere overalt.

Valpene er i dag 3 dager gamle og har allerede vokst masse. Ruth har mer enn nok melk og er en skikkelig hønemor som får mat servert på senga og blir dullet med på alle mulige måter ( slik alle nybakte mødre skulle blitt spør du meg ;-)  Hun forlater valpekassa aller nødigst da naturens behov kaller og hun MÅ ut på do, men jeg legger trykk på MÅ, for den første dagen måtte jeg nesten løfte henne ut :-)

Her er et par bilder fra første dagen, jeg prøver å finne ut hvordan jeg kan få lastet opp filmsnutter til youtube fra kameraet mitt slik at  dere også kan få sette nurkene mine "live".

1 kommentar:

Wenche, Tim & Ask sa...

Godt det er overstått.Ser ut som Ruth storkoser seg ja: )Det skal bli morsomt å se utviklingen til denne gjengen her! Gratulerer nok en gang! : )