søndag 12. september 2010

På tide med en oppdatering kanskje....

Det er fortsatt liv her selv om noen kanskje hadde begynt å tvile, da jeg ser nærmere etter har det jammen gått over 2 mnd siden forrige innlegg gitt :-S
Jeg gidder ikke engang å prøve å huske hva som har skjedd siden sist, så jeg hopper bare fram til dagen i dag og skal prøve å få lagt inn litt hyppigere innlegg framover :-)

En ting som imidlertid har skjedd er at Ruth har blitt parret :-)) Hun skulle egentlig parres med den flotte alvdølen BlackEmac Kind of Felix denne gangen, men der kom det noen hindringer i veien :-(
Jeg jobber desverre mye kvelder mens andre er mer heldige og kun jobber på dagtid, så selvfølgelig måtte Ruth stå akkurat den uka som jeg har bare senvakter mens Kjersti jobbet på dagene. Med andre ord lot det seg ikke gjøre å reise opp til Alvdal de dagene som Ruth var parringsklar.

Jeg vurderte lenge om jeg da rett og slett skulle vente med å parre henne til neste løpetid, men siden det til våren kommer til å skje mye her og det kan bli vanskelig å kombinere det med et kull riesenvalper som krever mye tid + at jeg har flere som har ventet på valp etter Ruth ganske lenge nå, bestemte jeg meg for å bruke Brage også til dette kullet. Jeg er strålende fornøyd med det forrige kullet etter dem, de har utviklet seg til å bli noen flotte individer med supert gemytt og flott eksteriør, så mest sannsynlig kommer jeg til å beholde en tispe nå.

Chili har også begynt å løpe nå, og hun skal etter planen parres rundt den 25/9.
Fryktelig dum tid å stå på dette også....for her begynner nemlig elgjakta den 25 September og den første uka der er "hellig", men jeg tar sats på å jakte på dagene og reise til sverige og parre på kvelden :-)

2 kommentarer:

Anne og Chanel sa...

Hei Anita, jeg beundrer pågangsmotet ditt. Har du flere enn 24 timer i døgnet du eller?

Kennel Coronna sa...

Hehe nei desverre..jeg kunne trengt noen flere timer enn de som allerede er i døgnet jeg også :-)