onsdag 26. november 2008

Siste nytt...

Nå er det en stund siden jeg oppdaterte, så jeg tenkte det var på tide med litt "nytt" :-)

Sist helg var vi som sagt på Vikingskipet...jeg reiste ned på fredagen også for å trene Martha litt, og dette hjalp helt tydelig for det var en helt annen hund som kom inn i hallen på lørdagen. På fredagen var det absolutt tryggest bak a`mor til å begynne med, men hun kom seg raskt. Det var en del mindre folk der da i forhold til lørdagen,så vi fant oss en ledig plass og trente litt ringtrening sammen med Kristin og Kasper. Dette gikk mildt sagt VELDIG bra, hun har tidligere vært veldig usikker på aktivitet bak seg etc. men dette så ut til å være glemt nå.

På lørdagen hadde vi møtetid kl 1100, men vi reiste dit til kl 0900 for å at Martha skulle få god tid på seg til å bli vant til alt virvaret. Og som sagt var det en annen Martha som entret hallen da en dagen før, nå var halen rett opp hele tiden og hun syntes helt tydelig at dette var helt greit:-)

Men...da de begynte å snakke i de svære høytalerene rundt om i hallen ble hun livredd stakkar, og skalv som et aspeløv og risten nesten ned fra bordet hun satt på :-(
Det tok noen minutter etter at de var ferdige med å melde beskjeden til hun var seg selv igjen, så jeg krysset fingrene for at de ikke skulle melde om noen bil som måtte flyttes akkurat da vi var i ringen.
Så var det vår tur...Martha spratt inn i ringen som den største selvfølge og gikk fint rundt sammen med de 6 andre i hennes klasse, så var det oppstilling på bordet..dette gikk også fint, og hun fikk en kjempeflott kritikk. MEN...så måtte de selvfølgelig melde om den jæ...bilen som var feilparkert akkurat da vi skulle gå rundt og bli plassert...Martha stakkar ble igjen livredd og ristet og hoppet rundt med halen mellom beina og ørene klemt nesten inn i skallen..så plasseringen gikk som den måtte gå...
Men alt i et er jeg veldig fornøyd med utstillingsdebuten hennes, jeg har vel aldri vært så glad for en slett rød sløyfe noen gang..haha..
Hun gikk mye bedre enn jeg hadde forventet, så med en del ringtrening ser jeg absolutt lyst på hennes videre utstillingskarriere. Hvis angsten for høye høytalerlyder vedvarer, må jeg bare styre unna utstillinger i store haller...verre er det ikke.

Ellers begynner valpene å vokse til, de er i dag 2 uker gamle og alle har åpnet øynene. De har også fått sin første ormekur (noe som forøvrig ikke falt helt i smak..haha.. de smattet og spyttet fælt ei stund før de fikk det ned) og så har de fått klippet klørne sine.Chili er borte fra kassa lengre stunder om gangen nå, hun savner nok å være i sofaen sammen med oss. Hun er en veldig flink mamma som duller og ordner fælt med de små.
Loppa og Martha er veldig nysgjerrige på disse små som ligger oppi kassa og får lov av Chili til å snuse forsiktig på dem hvis de står på utstiden, men hvis de prøver å gå oppi hinter hun med et lite knurr at det er ikke lov...dette skjønner de fort og trekker seg lynraskt tilbake til andre siden :-)

Kjære valpekjøpere....bilder kommer snart :-)

Ingen kommentarer: