søndag 26. oktober 2008

Miljøtrening
har stått på timeplanen i dag.... jeg, Frank og Kaya tok med oss Martha og reiste til letohallen for å få trent Martha (som ikke var mye i farta..) i en utstillingshall.
Hun er meldt på til Vikingskipet og med tanke på at hun er såpass usikker i nye miljøer, og med mange mennesker tankte jeg det var lurt med litt trening:-)

Med en gang vi kom inn i hallen var hun tøffere enn toget, hallen rett opp og marsjerte inn som den største selvfølge..men så gikk det nok opp for henne hva og hvor hun egentlig var og ble brått forvandlet til en liten tuslete valp som synes det var tryggest bak a mor.
Men vi fant tilslutt ringen hvor dvergschnauzerene skulle stilles og lot henne ta alt i sitt tempo, det hjalp for kun etter kort tid kunne jeg vise henne ok i båndet og hun stilte seg også tålelig bra opp..så jeg ser etter dette mye lysere på debuten i skipet:-)

Ellers traff vi mange kjære hundevenner som vi desverre ser så altfor sjelden, men da vi først møtes er det kjempekoselig. Jeg vil få gratulere Ellen og Stig med championatet på Isack i dag ,Hege + Lisemette med Cert på Smoky og tilslutt Eli med BIM på lille Limit..det er så gøy å se at andre venner lykkes stort i ringen.

Til slutt i dag fikk jeg supre råd og hjelp til Martha sin pels av Lisemette og Svein Ivar, og jeg har nå gjort alt dere "befalte" meg til å gjøre og jeg må bare si at hun ble rålekker...tuusen takk, hva skulle jeg gjort uten dere :-)
Ps: nå har Loppa sånn flott lugg også...haha haha

Nå skal jeg ut og kjøpe litt kinamat og ta med hjem til sofaen...nam nam

Ingen kommentarer: