søndag 10. mai 2009

Siste nytt...

Jeg er så sløv med å oppdatere denne bloggen at noen sender meg sms for å sjekke at jeg lever, så jeg skal PRØVE å bli flinkere :-)


Siden sist har det skjedd litt av hvert og siden jeg også har problemer med å oppdatere hjemmesiden (feil med programmet der altså, ikke min sløvhet...haha), må jeg bare beklage at flotte resultater fra mine valpekjøpere ikke får kommet inn..skal prøve å få tatt det med her.

Frodo I av Coronna har både bestått karaktertest og appellmerkeprøve, kjempe
bra jobbet Trine og stå på videre :-)


Nå på fredag reiste jeg, Chili og Martha på jentetur til Kristiansand :-) Martha skulle nemlig stilles på NKK utstillingen i går. Siv og hennes samboer og skjønne lille sønn Max på 3,5 mnd var også på sørlandet for å stille MArtha sin halvbror Uno. Jeg spiste et bedre måltid på BigHorn sammen med dem på fredags kvelden...kjempekoselig altå og takk for hyggelig selvskap Siv og Morten :-)
Så kom utstillingsdagen...jeg møtte i hallen i goood tid, Martha hadde møte tid først klokken 1200 men riesen var kl 0900 og jeg ville se dem også da jeg først hadde tatt denne lange turen. Dommeren var meget streng og tydeligvis veldig glad i blått, han ga til nød ut certene men var veldig gnien på både HP og CK. På de sorte dvergene ga han tilogmed noen 0 premie (!), kan vel ikke si meg helt enig i all dømmingen hans men...
Jeg ble jo nervevrak av å stå på sidelinjen og se den ene atter den ander tusle ut med en 2 premie, sånt sett var det dumt at Martha skulle inn sist. Men da juniortispene av sort/sølv kom inn likte han tydelig det han så....det var 5 i klassen og 4 av dem fikk faktisk CK....og min lille Martha var blant dem..heia Martha :-)

Martha er jo som kjent litt skvetten og paranoid etter nær døden opplevelsen i fjor sommer, og selv om hun har kommet seg veldig og blitt utrolig trygg i kjente omgivelser er hun fortsatt veldig utrygg på folk og dyr som kommer brått på henne bakfra. Det irriterer meg veldig at noen i ringen på død og liv skal helt oppi ræva på hunden foran...grrrr....dette pluss dama i høytaleren med den høye og skjærende stemmen mener jeg ganske sikkert ødela et par plasseringer for oss. Hun gikk nemlig som en gudinne, men jeg fikk desverre ikke vist henne ordentlig foran dommeren.
Men men dette får vi ikke gjort noe med og fortsette treningen med dette og håper at hun kommer seg over denne angsten en gang, håper kanskje at det vil bli bedre å vise henne på utendørs utstillingene utover nå.

Ellers står fortsatt alt bra til med valpene, jeg har ingen nye bilder nå men de kommer :-)

Her er imidlertid et bilde av Martha

1 kommentar:

Bouvbear sa...

Gratulerer med kjemperesultater på oppdrettet ditt og egen hund!
Skal bli moro å følge deg og Martha utover sommeren.
Jepp stille fra Farmen for tiden..Med 7 valper som skal leveres i disse dager er det ikke stille PÅ selve Farmen men blogg og hjemmeside lider under travelheten...