onsdag 15. april 2009

Vår i anmars

Nå er det jammen ei uke siden jeg var inne her sist og jeg kan ikke skylde på at jeg har vært på påskeferie heller for jeg har kun vært hjemme...eller jeg har jobbet noen dager da og jeg må si at jeg var heldig med arbeidsdagene i påsken i år, for jeg jobbet de 2 dagene som det var dårlig vær og hadde fri alle dagene med fint :-)

Mange tenker nok at siden jeg er født og oppvokst i skibygda Trysil er jeg nok helfrelst på alpint og tilbinger all ledig tid i fjellet....FEIL FEIL FEIL....jeg kjører veldig lite nedoverski men er derimot veldig glad i å gå bortover. Jeg tror faktisk ikke at jeg har vært i alpint bakken etter at Mathias ble født og det er 4 år siden. Jeg merker iallefall at etter jeg fikk barn er det mye mer praktisk og koselig og gå på langrennstur, da kan vi ta med lille tulla i pulk og pakke grill og kakao i sekken . Mathias orker å gå litt lenger han også da han vet at det venter varm kakao og pølser da vi kommer fram :-)

Ellers tror jeg at jeg helt har glemt å fortelle her at a Ruth omsider fikk løpetiden som jeg har ventet i evigheter på. Siden hun fikk den så sent tenkte jeg først å drøye den planlagte parringen til neste løpetid for å slippe å avlyse alle planer for sommeren m.m, men så har det ordnet seg med valpepass hvis vi får lyst til å ta oss en liten utflukt. Vi har nemlig ingen planer om ferie i år, vi har fortsatt mye som må gjøres ute på tomta...bl.a skal gjerdet opp så fort snøen går.
Tilbake til parringen...Ruth og Brage parret greit på den 13 dagen og hang i 20 min. men det ble med den ene parringen tror jeg...hm...merkelige greier, men i dag er det dag 15 i løpetiden og det virker ikke som om Ruth står noe særlig mer og Brage tar seg også tid til å markere litt på området rundt mellom de halvhjertede øktene. Jeg prøver de igjen i morgen også, men blir det ikke noe mer fart i sakene får jeg bare krysse fingrene for at de parret på akkurat riktig dag slik at det blir små knøtt i magen på Rutta :-)

Fortsettelse følger....

Ingen kommentarer: